Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Solar parking en carports

Ruimte is altijd schaars in Nederland, maar als u gebruikt maakt van onze solar carport of parkeerplaats-overkapping met zonnepanelen levert dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping met zonnepanelen heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto’s op te laden en wordt de complete ruimte ook nog eens zeer praktisch benut. Zeer duurzaam maar ook ruimtebesparend dus. Ook voor agrarische doeleinden [Agri Solar] is onze overkapping prima geschikt.

Solar Parking en carports o.b.v. onze RVS Schroefpalen

Met ons flexibele Solar parking systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar parking of Solar carport samen. Door het flexibele systeem kunt u gebruik maken van houten palen of van onze aluminium extrusieprofielen, dit alles op basis van RVS Schroefpalen. Door meerdere van deze modules bij elkaar te plaatsen en te koppelen kunnen er hele grote parkeerplaats-overkappingen gerealiseerd worden. Ook kan met wat aanpassingen een warmtepomp veldinstallatie gemaakt worden.

Solar Carport concept | TerraTechs

Schroeffundering Solar parking systeem

Onze RVS Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering van o.a [Solar] carports en garages.

Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid. Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Solar carport | TerraTechs

Eenvoudig en compleet Solar parking en/of carport systeem

  • Fraai aanzicht door het
    aluminium frame
  • Naar keuze houten frame ook mogelijk
  • Gemakkelijk te [de]monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatie-verhouding

 

Informatie aanvragen