Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Solar Parkeerplaats overkapping

act15084-tek04parkeerplaatsoverkapping hout

Universeel Oost-West Solar parkeerplaats overkapping

Ruimte is altijd schaars in Nederland, maar als u gebruikt maakt van onze parkeerplaats overkapping met zonnepanelen levert dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto’s op te laden en wordt de complete ruimte ook nog eens zeer praktisch benut. Zeer duurzaam maar ook ruimtebesparend dus.

Met ons flexibele Solar parking systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar parking of Solar parkeerplaatsoverkapping samen. Door het flexibele systeem kunt u gebruik maken van houten palen of van onze aluminium extrusieprofielen, dit alles op basis van onze RVS Schroefpalen.

Solar Carport concept | TerraTechsSchroeffundering Solar Parking

Onze Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van
de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering
van o.a [Solar] carports en garages.  

Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid. Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Eenvoudig en compleet Solar parking/parkeerdek systeem

  • Fraai aanzicht door het
    aluminium frame
  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatie-
    verhouding

 

Informatie aanvragen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren