Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Solar veldopstellingen

Solar veldopstellingen, daar hebben wij een montageconcept op basis van onze MVS© Schroefpalen voor en dat werkt super gemakkelijk en daardoor snel. Zonnepanelen hoeven natuurlijk niet persé altijd op een dak geplaatst worden, maar kunnen ook prima in het het vrije veld geplaatst worden.

Solar veldopstellingen o.b.v. onze RVS Schroefpalen

Solar veldopstellingen zijn geschikt voor elke buitenruimte, een braakliggend stuk grond is b.v. al goed, want de grootte hangt alleen af van de gewenste opbrengst.


Naast de vierkante meters bieden vrije velden immers, in tegenstelling tot plaatsing op daken, ook alle ruimte om de installaties altijd in de meest gunstige positie ten opzichte van de zon te plaatsen. Al het formaat van een moestuin met een veldopstelling met zonnepanelen op ons MVS© schroefpalensysteem, betekent een niet te mislukken opbrengst en is gegarandeerd goed voor u en het milieu.

Solar veldopstellingen

 

Compleet montage concept

Solar veldopstellingen

Voor de plaatsing van zonnepalen in het vrije veld hebben wij op basis van onze RVS schroefpalensysteem een compleet en uitermate doordacht montageconcept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen

Solar veldopstellingenHet vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met éénvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch erg gunstig qua kosten.
Het kan al zinvol toegepast worden bij de plaatsing vanaf 12 panelen [en is geschikt voor alle merken en typen]. Het biedt een maximale stabiliteit in iedere ondergrond en is direct 100% te belasten. Groot voordeel is, dat zelfs na een aantal jaren de schroefpalen zeer gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken zijn. Maximaal duurzaam dus.

Investering in de toekomst

U kiest juist voor zonnepanelen in het vrije veld wanneer u het systeem graag wilt kunnen behouden, bv wanneer u in de toekomst besluit te verhuizen.

Solar veldopstellingenU heeft de keuze de solar veldopstelling mee te verhuizen of indien gewenst te laten staan. Laat u door ons informeren over de verdere voordelen van het MVS solarmontagesysteem, speciaal voor installatie in het vrije veld.

Ook handig…

Er zijn tevens allerlei constructies denkbaar o.b.v. deze componenten, denkt u bijvoorbeeld aan een Solar carport [nog milieuvriendelijker en voordeliger uw electrische auto opladen]; een schuur bedekt met panelen of een tuinhuis bedekt met panelen.

Wij zijn Partner van NL GreenLabelSolar carportmedia

   Het Solar veldopstelling montagesysteem is een Nederlands product
   Het Solar veldopstelling montagesysteem is universeel en modulair
   Het Solar veldopstelling montagesysteem is toepasbaar in alle bodemsoorten
   Het Solar veldopstelling montagesysteem is C2C; eenvoudig her te gebruiken
   Het Solar veldopstelling montagesysteem is direct 100% te belasten

 

Informatie aanvragen

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren