Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Schroefpalen

MVS© Schroefpalen zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de, uit 100 % RVS304 gemaakte schroefpaal, de grond in worden gedraaid om zo een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit goed mogelijk door de ‘niet grondverdringende’ eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van het schroefpaal. Hiermee onderscheiden de MVS© Schroefpalen zich nadrukkelijk van de concurrentie. Zodra de RVS Schroefpalen op het juiste niveau zijn geplaatst, kan er op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden m.b.v. Adapters om zo voor elke toepassing een perfect passende oplossing te bieden. Bovendien zijn er een hele reeks Bevestigingsmiddelen beschikbaar om ook direct tegen de paal aan te kunnen monteren.

Indraaisleutel

  • RVS304
  • Uit voorraad leverbaar
  • Maximaal te belasten tot 3000Kg [mits afgesteund op een stabiele grondlaag]
  • Maatwerk lengtes tot wel 6000 mm mogelijk, op aanvraag
  • VPE 60 stuks

Schermafbeelding 2016-04-14 om 09.02.46

Informatie aanvragen


Bij alle lengtes dienen de MVS© Schroefpalen in een stabiele grondlaag terecht te komen en uiteraard zonder stenen, puin of leidingen. Vooral bij veengrond en natte klei zou twijfel kunnen bestaan over afdoende draagkracht van de grond. Eventueel moet/kan dan een langere lengte (tot 6000mm!) schroefpaal worden toegepast.

De Schroefpalen kunnen onder normale omstandigheden met gemak op handkracht de grond in gedraaid worden, maar moeten dan wel Ø40mm voorgeboord worden tot een diepte van 300-400mm.
RVS Schroefpalen

act14001-tek01 RevB