Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Portrait veldopstelling montagesysteem

Portrait veldopstelling montagesysteem | TerraTechs

Portrait veldopstellingen zijn, dankzij ons innovatieve Solar Montagesysteem, op alle denkbare manieren mogelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan een enkele rij, dubbele rij of zelfs een meervoudige opstelling. Verder zijn de opstellingen ook onder verschillenden hoeken mogelijk. Onze veldopstellingen zijn geschikt voor alle types zonnepanelen en worden uiteraard zonder de zonnepanelen geleverd. Iedere installateur kan onze veldopstelling plaatsen.

Portrait; Enkele rij panelen

Een enkele rij opstelling is lekker laag en valt minder in het landschap op. Met name belangrijk als u b.v. vanuit huis niet tegen uw veldopstelling aan wilt kijken. Om toch genoeg opbrengst te genereren is het plaatsen van een tweede opstelling een optie.

Portrait; Dubbele rij panelen

Misschien wel het meest voorkomend is de dubbele rij opstelling. U heeft zo al een aanzienlijke opbrengst maar is desgewenst ook in combinatie met een enkele of meervoudige opstelling te plaatsen.

Portrait; Meervoudige rij panelen

Wilt u een hoge opbrengst maar heeft u niet de ruimte om bijvoorbeeld meerdere opstellingen te plaatsen, dan kunt u ook kiezen voor een opstelling met meervoudige rijen panelen. Of juist om zo efficient mogelijk een opstelling te maken kan dat ook een combinatie met een enkele of dubbele rij zijn.
 

Eenvoudig en compleet Solar Landscape veldopstelling montagesysteem

   Makkelijk te monteren
   Maximaal duurzaam
   Flexibel toepasbaar
   Ruimtebesparend
   Gunstige prijs/prestatie-verhouding
   Fraai aanzicht door het aluminium frame
   100% nederlands product

 

Informatie aanvragen