Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Fundering zonder heipalen

fundering zonder heipalen

De oplossing voor een fundering zonder heipalen

Een schroeffundering is er niet alleen voor bedrijven. Ook voor particulieren zijn ze handig! Bij projecten in het particulier domein gaat het vaak om de wat kleinere projecten, zoals het plaatsen van funderingen voor schuttingen of kleine tuinhuisjes en blokhutten. Bij de handige doe-het-zelvers roept dat vaak de vraag op of ze zelf de schroeffunderingen kunnen plaatsen. De betere klusser zal zeker goed in staat zijn om zelf de schroeffunderingen te plaatsen. Of dit altijd de beste keuze is, is afhankelijk van het project. Bij het plaatsen van meerdere schroeffunderingen verdient het misschien aanbeveling dit door de vakmensen te laten doen. De ‘Doe het zelf’ fundering’ is geheel gebaseerd op MVS© [Modulair Verankering Systeem©]. Verder zijn de toepassingen legio: van het funderen van een carport, veranda, vlonder, vijverrand tot aan Solar veldopstellingen.

De voordelen Schroefpalen fundering

Onze 100% RVS Schroeffundering is een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de schroefpaal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van de RVS schroefpaal. Hiermee onderscheid de RVS schroeffundering zich nadrukkelijk van de concurrentie en is voor een handige doe-het-zelver prima zelf te doen. Zodra de RVS Schroefpalen op het juiste niveau zijn geplaatst, kan er op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden m.b.v. Adapters om zo voor elke toepassing een perfect passende oplossing te bieden. Bovendien zijn er een hele reeks Bevestigingsmiddelen beschikbaar om ook direct tegen de paal aan te kunnen monteren. Omdat de onderdelen uit 100% RVS zijn gemaakt en het ontwerp dusdanig is, kunnen de schroefpalen altijd weer uit de grond worden gedraaid en elders weer worden gebruikt. Uiterst duurzaam dus.

   De RVS schroefpaal is een Nederlands product
   De RVS schroefpaal is universeel en modulair
   De RVS schroefpaal is toepasbaar in alle bodemsoorten
   De RVS schroefpaal is maximaal duurzaam: min. 50 jaar
   De RVS schroefpaal is C2C; eenvoudig her te gebruiken
   De RVS schroefpaal is direct 100% te belasten
   De RVS schroefpaal is toepasbaar in water b.v. in vijvers

Een schroefpalen fundering kopen bij TerraTechs

TerraTechs heeft een groot assortiment componenten voor op en aan de RVS schroefpaal. Onze productgroepen: MVS SchroefpalenSolar ComponentenTT AdaptersTT Extrusie profielenTT Koppelingen en TT Gereedschappen

Benieuwd naar het assortiment en/of de toepassingen?

Button

     Over TerraTechs

      √   Duurzaamheid
      √   Kwaliteitsproducten
      √   Goede service
      √   Innovatie
      √   Maatwerk
      √   B2B en Particulier
      √   Infrastructuur
      √   Modulair
      √   Partner van NL GreenLabel

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren