Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

#9 Ook een Solar Oost-west parkeerplaats-overkapping?

Solar parkeerplaatsoverkapping TerraTechs

Solar parkeerplaats-overkapping

Ruimte is altijd schaars in Nederland, maar als u gebruikt maakt van onze Solar parkeerplaats-overkapping met zonnepanelen levert dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto’s op te laden en wordt de complete ruimte ook nog eens zeer praktisch benut. Zeer duurzaam maar ook ruimtebesparend dus.

Solar Parking

Met ons flexibele Solar parking systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar parking of Solar parkeerplaats overkapping samen. Door het flexibele
systeem kunt u gebruik maken van houten palen of van onze aluminium extrusieprofielen, dit alles op basis van onze RVS Schroefpalen.

Schroeffundering Solar Parking

Onze Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van
de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering
van o.a [Solar] carports en garages. Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid. Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Informatie aanvragen

 Solar Carport concept | TerraTechs

Voordelen van ons Solar Parking systeem

  • Fraai aanzicht door het aluminium frame
  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatieverhouding